Back

eHealth Service Delivery Expert

Smals ICT for society

Full time |  Permanent  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

eHealth zal de SIS-kaart, mutualiteitsklevers, doktersbriefjes voor terugbetaling en andere administratieve gezwellen chirurgisch verwijderen. Staan jouw IT-skills op het scherp van de snee? Of heb je medische kennis gekoppeld aan een passie voor informatietechnologie? Bouw dan mee aan het beveiligde uitwisselingsplatform eHealth op .

Als Service Delivery Expert werk je actief mee aan het ontwerp van het informatiesysteem van het eHealth-platform, onder meer door SLA's op te stellen en de diensten ontwikkeld door het eHealth-platform te monitoren. Je rapporteert aan de service manager.
Je zet het kwaliteitsproces op en je ziet erop toe dat alles op tijd geleverd wordt en met de verwachte inhoud. Je werkt bovendien mee aan de uitwerking van de vereisten en je zorgt voor de doorstroming van kennis naar de ondersteuningsteams.
Je onderhandelt mee de SLA's (bepaling van KPI's), je stelt ze op en je neemt initiatief om bepaalde SLA's te herzien. Je inventariseert de risico's van de organisatie en je voorziet passende processen voor risicobeheer. Je werkt daarvoor samen met de service manager.
Tot slot werk je mee aan de operationele opvolging van de support- en onderhoudsdiensten van bevoorrechte partners en je stelt technische documentatie op die begrijpbaar is voor externe partners (bv.: mensen die in ziekenhuizen werken).

Uw profiel
Je bent Ingenieur of Master in de informatica en je hebt bij voorkeur ervaring in systeembeheer (serverbeheer, back-up en recovery, monitoring) of in ICT development (architectuur, ontwikkeling).
Je kent ITIL, CMII en projectmethodologie.
Je bent bovendien analytisch, flexibel en stressbestendig
Tot slot spreek je vlot Nederlands, Frans en Engels.

Ons aanbod
Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carriere mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com