Back

Test Analyst

Smals ICT for society

Full time |  Permanent  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

Op basis van de behoefteanalyse, stel je de teststrategie op voor de verschillende ontwikkelde toepassingen. Hiervoor bepaal je de testscenario's en superviseer je de uitvoering van deze testen.
Je registreert de incidenten in een specifieke tool en volgt ze op. Nadien communiceer je de testresultaten aan de functioneel analisten.
Tot slot voer je de kwaliteitscontrole uit, volg je de leveringen op en verzorg je de rapportage.

Uw profiel
Je behaalde een masterdiploma en je beschikt over een kennis in teststrategie en in het installeren van een test-tool.
Je hebt een goede algemene kennis van informaticaprojecten en analysemethoden (UML, RUP). Je begrijpt de modellering van businessprocessen en de technische specificaties. Je kan bogen op een gediversifieerde technische bagage (gegevensbeheer, programmeringstechnieken, OO, SQL, XML-schema's, XML-flow).
Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je realiseert projecten op een efficiente en autonome manier. Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en neemt graag initiatief.
Tot slot heb je een actieve kennis van het Frans.

Ons aanbod
Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carriere mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com