Back

.Net Lead Developer

Smals ICT for society

Full time |  Permanent  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

Als .NET Lead Developer/Scrum Master speel je een sleutelrol in het opleveren van projecten met respect voor de ontwikkelingsstandaarden en scrum-waarden. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de planning, organisatie en goede operationele werking van het ontwikkelingsteam.
In overleg met de Project Manager stel je de detailplanning op voor een zestal .NET Designers en Developers die zowel client-, server-, als webservice-software ontwikkelen. Je volgt deze dagelijks op en rapporteert via Team Foundation Server (TFS).
In nauwe samenwerking met de .NET Architect bepaal je mee de designkeuzes. Als facilitator van het project, werk je intensief samen met het team. Je begeleidt hen op technisch vlak doorheen het scrumproces en je adviseert hen bij complexe taken. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor mogelijke interventies om zo de kwaliteit en productiviteit van het team te waarborgen.

Uw profiel
Je beschikt over een bachelor of master in de informatica. Je hebt minimum 5 jaar ervaring als .NET Developer en reeds een eerste goede ervaring als Lead Developer of Scrum Master.
Je hebt een uitgebreide kennis van Microsoft Team Foundation Server (TFS), SharePoint, MTM, .NET Framework v4, WPF, WCF/C#, WF.
Daarnaast ben je vertrouwd met UML. Een certificaat als Scrum Master is een pluspunt.
Je werkt graag in teamverband en houdt ervan anderen te motiveren.
Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je neemt initiatief en biedt kwaliteitsvolle oplossingen aan.
Tevens heb je een actieve kennis van het Frans.

Ons aanbod
Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carriere mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com