Back

Specialist Telefonie

Preethi

Full time |  Permanent  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

Specialist Telefonie

Functie
RealDolmen's 'Engaged Workplace' Cluster staat voor innovatieve oplossingen op gebied van eindgebruikers. We bieden oplossingen aan klanten die bijdragen aan de huidige problematiek rond mobiliteit, Flexibel Werken, Work-life balance etc. Door in te spelen op effectieve business noden in plaats van enkel op de technologische, kunnen we bij klanten grote meerwaarde genereren en slagen we erin steeds interessante en relevante projecten uit te voeren.

Naast de projecten hebben we als organisatie ook veel oog voor ieders kwaliteiten en wensen. We gaan actief met jou op zoek naar de juiste fit en proberen waar mogelijk een goede match te vinden binnen de geselecteerde uitdagingen. Voor de creatieve geesten is er steeds de mogelijkheid om binnen of buiten de eigen kennis mee te werken aan andere initiatieven.

Ben jij iemand die deze uitdaging durft aan te gaan en die samen met ons wil bouwen aan dit verhaal?

Lees dan zeker verder de beschrijving en neem contact met ons op!

Functie

Als Specialist Telefonie werk je in projectverband bij klanten van RealDolmen. Voor grote Voice projecten werk je als specialist nauw samen met de architect en de projectleider. Voor kleinere systeemtechnische projecten ben je volledig of gedeeltelijk verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de server-omgeving van de klant.

Samen met de collega's en de Unit Manager Business Productivity, binnen Engaged Workplace, werk en denk je ondertussen actief mee aan de voortdurende verbetering van onze toegevoegde waarde voor onze klanten. Dit door uitwisseling van kennis, best practices, projectaanpak enz

Dit voer je uit voor een klantenbasis van 500 vaste klanten waaronder alle belangrijke en grote zorginstellingen in Belgie.
Jouw profiel •Je hebt kennis van en ervaring in PBX systemen ◦Het spreekt voor zich dat NEC kennis zeer welkom is

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com