Back

Support Engineer

Optima Bank

Full time |  Permanent  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

Support engineer

Optima Bank

Optima stelt het vermogen van mensen veilig voor de toekomst. Anders gezegd: wat mensen in huis hebben moeten ze kunnen behouden, ontwikkelen en kapitaliseren. Deze lijn trekken we eveneens door naar onze medewerkers. Zij groeien door naar topfuncties in hun domein en ze ontwikkelen hun kwaliteiten bij de ijzersterke marktleider in persoonlijke Financiele Planning. Ben jij een high potential in je vak? Dan verwelkomen we je graag binnen ons bedrijf dat met jouw talent grote plannen heeft.

Functieomschrijving:
Je maakt deel uit van het IT team die de dagelijkse ondersteuning verzorgt voor het ganse bedrijf inzake helpdesk en algemene IT ondersteuning. Je werkt samen met externe partners voor het oplossen van sommige incidenten. Je beheert mede het computerpark (werkstations) en aankoop van IT-materiaal voor de eindgebruikers.
Je beheert de Assets van Optima en je volgt deze ook op.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen van de day-to-day operationele ICT processen. Occasioneel geef je opleidingen aan de eindgebruikers inzake het gebruik van ICT Assets en Business Software.

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en leergierige teamplayer met minimum 2 jaar ervaring binnen een IT omgeving.
Je werkt zelfstandig maar evengoed in teamverband. Je bent een echte problem-solver, je werkt proactief en accuraat. Je bent een uitstekende communicator (zowel gesproken als geschreven), waarbij opleiding geven aan eindgebruikers je helemaal niet afschrikken. Je bent klantvriendelijk en komt soms telefonisch in contact met klanten voor support van Optima Online.
Je bent Nederlandstalig en kan je uitdrukken in het Frans.
Kennis van Oracle is een pluspunt.
Je beschikt over een goede kennis van Windows, Office 365 en Active Directory. Daarbij komt een basiskennis netwerken, netwerksecurity en telefonie zeker van pas.
Je beschikt over een rijbewijs B en werkt voornamelijk vanuit onze vestiging te Gent, maar bent flexibel om je te verplaatsen naar onze andere vestigingen in Antwerpen, Hasselt en Doornik.

Aanbod:
Je komt terecht in een jong en dynamische groeiomgeving. Je krijgt een vast contract en een doorgedreven opleiding.

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com