Back

Senior Java Engineer

Smals ICT for society

Full time |  Contract  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

Als Senior Java Engineer maak je deel uit van een dynamisch team dat online diensten ontwikkelt voor het beheer van de gezondheidszorg. Om deze projecten tot een goed einde te brengen, gebruikt het ontwikkelteam recente technologieen zoals Java 8, Docker, Spring 4, JBoss EAP 6.4, Git en Angular JS. Deze toepassingen worden momenteel gemigreerd naar PaaS (Openshift).
In deze context stel je het design mee op en ontwikkel je robuuste toepassingen in samenwerking met de analisten en architecten.
Je draagt je kennis van good practices inzake ontwikkeling over aan het team en coacht en omkadert de jongere ontwikkelaars.
Je neemt overigens deel aan de vergaderingen met de business om de behoeften te bepalen. Je stelt het technisch design op en ontwikkelt de oplossing. Je verzekert de inproductiestelling en het onderhoud van de toepassing.

Uw profiel
Je bent houder van een bachelor of master in de Informatica en hebt minstens vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie (Java-backendontwikkeling).
Je hebt kennis van de volgende technologieen: Java EE, Spring, Spring Batch, XML, XSD, WSDL, SOAP, JSON, WADL, REST, Test Driven Development, Agile Development.
Kennis van Linux en JBoss is een troef.
Je bent daarenboven vertrouwd met de IAAS- en PAAS-concepten.
Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.
Tot slot heb je ook een passieve kennis van de tweede landstaal.

Ons aanbod
Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carriere mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com