Back

Junior HR Consultant

Target Recruitment

Full time |  Permanent  |  Fresher  |  Salary type not mentioned Salary not mentioned  |  1 Jobs  | English

Job Description

Junior HR Consultant Gent

Target Recruitment is een gespecialiseerd HR kantoor in RSS (Recruitment, Search & Selection) van IT personeel. We begeleiden Belgische en internationale bedrijven bij de zoektocht naar de juiste kandidaat.
Target heeft 10 Recruitment en 65 IT consultants in dienst. We draaien 10.000.000 Euro omzet en hebben 2 kantoren. Eentje in Zaventem en een in Gent. Om onze groei te bestendigen zijn we momenteel op zoek naar een extra Junior HR Consultant voor het kantoor Gent.

Als Junior HR Consultant sta je in voor het volledige werving- en selectieproces van IT kandidaten. Je contacteert enerzijds bedrijven om te achterhalen wat hun noden zijn op het gebied van IT staffing. Met de hiring managers stel je nadien een functiebeschrijving op. Via allerhande kanalen zoals jobboards, social media, onze eigen database en refferals ga je nadien op zoek naar de geschikte kandidaat.
Je neemt face 2 face gesprekken af en stelt een rapport op voor de klant. Het mag dus duidelijk zijn dat aan deze job een sterk commerciele kant vasthangt.
Omdat het hoofdkantoor in Zaventem ligt zal je opleiding (eerste 6 maanden) ook hier plaatsvinden.

Je hebt een hoger diploma
Je bent commercieel ingesteld
Je spreekt vlot Nederlands en Engels (Frans is een grote troef)

Je krijgt een interne opleiding van 6 maanden en wordt bijgestaan door een mentor. Naast een basissalaris krijg je een commissie op elke aanwerving die je doet.
Verder kan je rekenen op een pakket extra legale voordelen zoals GSM, Internet thuis, flexibele werkuren en een wagen na de proefperiode.
Geinteresseerd in deze opportuniteit, stuur dan nu je CV naar ter attentie van Stien Vanreusel en bel 02/voor meer informatie.

Contact details

Login to view details

Contact Person : ***

Contact Email : ***


Recruiting for an IT & Telecoms job?

Advertise on doitjobs.com